2020-01-27 09:57:23• hírek • Bede Emőke

A polgármesteri hivatal idén is kíváncsi a szatmáriak véleményére

Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának Facebook-oldala
Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának Facebook-oldala

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal először három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy pár perc alatt kitölthető, internetes kérdőív segítségével kikérik a szatmáriak véleményét az önkormányzat tevékenységéről, illetve azokról a beruházásokról, amelyeket a lakosság elsőszámú prioritásként tart számon.

A vasárnap elindított felmérés nem titkolt célja, hogy csökkentse a távolságot az intézmény és Szatmárnémeti lakói között, s ezáltal egy objektív visszajelzést kapjanak a hivatal egész éves munkásságáról. Az ily módon begyűjtött válaszok aprólékos kiértékelésekor nem csak a tanulságokat vonják le, hanem arra is kiemelt figyelmet fordítanak, hogy a lakosság által jelzett problémákat továbbítsák a felelősöknek.


Az ide kattintva elérhető kérdőív román nyelvű, viszont igény szerint magyar nyelven is meg lehet válaszolni a feltett kérdéseket. A dokumentum elsőként a polgármesteri hivatal 2019-es tevékenységére, majd a legfontosabb megvalósításokra, illetve a közszolgáltatásokra kérdez rá, ezt követően pedig a kitöltő szabadon megfogalmazhatja véleményét a Szatmárnémeti egészét, valamint a kifejezetten a lakhelyét érintő legégetőbb problémákról. Zárásként néhány demográfiai adatot kell pontosítani, különös tekintettel a kitöltő által előnyben részesített információs csatornákra.


Amennyiben kíváncsi rá, hogy tavaly milyen eredményeket hozott a felmérés, ide kattintva elolvashatja az e témában publikált cikkünket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: